Wij bieden de mogelijkheid om producten gekoeld af te leveren op locatie.

Met onze moderne koel/vries-combinatie kunnen wij uw producten vers op locatie leveren.


Of het nu gaat om een pallet of 34 pallets, wij kunnen u alle mogelijke hoeveelheden transporteren.

Postma transport stat gegarandeerd voor een vlekkeloze levering.

Wij transporteren ook uw vis bevroren op locatie.

Uw vis vers op locatie door van Nederland tot Spanje is voor ons geen probleem met onze koel/vries combinatie.


Sneltransport, wij vervoeren uw producten zo snel mogelijk

Op locatie in binnen en buitenland.

Wij leveren vleeswaren in kratten of hangend afhankelijk van uw behoefte of die van de klant.

Ons vrachtwagen kunnen uw vlees-producten vers op locatie brengen.


 

Groente & fruit transport is ook mogelijk met onze koeltransporten.

Door onze koel/vriescombinatie kunnen wij geconditioneerd transport leveren op uw locatie.

 

Koel en vriestransport behoord ook tot onze mogelijkheden

 

 

 

Over Postma Transport

Uw producten zijn ons transport of het nu gaat om een pallet of 34 pallets wij hebben de faciliteiten om het te vervoeren op locatie in de Benelux, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Italië.

Door ons brede scala aan vervoersmiddelen en vrachtwagens zijn wij mogelijk om te vervoeren, verhuizen en koerieren, van dozen, pallets, tot rolcontainers, geconditioneerd transport, alles snel en vers geleverd in binnen en

buitenland.

 

Door ons jarenlange ervaring hebben wij een breed netwerk opgebouwd in Nederland en aanliggende landen, hierdoor kunnen wij meedenken en adviseren in de mogelijkheden en zijn een goede sparingspartner voor uw organisatie in de transportwereld.

 

Kortom mocht u iets willen vervoeren, transporteren verhuizen, koud, breekbaar of op maat schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen u dan informeren over de beste manier van transport voor het beste haalbare tarief.

 

Voor groter vervoer zijn wij ook goed uitgerust.

 

 

 


(Geconditioneerd) koel en vries-transporten

Ons koel/vries vrachtwagen-combinaties (klein en groot) zijn volledig uitgerust met de beste coolings-systemen om uw artikelen vers op locatie te brengen.

Onder de vervoersmogelijkheden kunt u denken aan Vis, Vlees, groente en fruit, kant en klaarmaaltijden, zuivel en bakkerij en andere voedingsmiddelen en producten.

Overig transport

Natuurlijk is het ook mogelijk (al) uw andere artikelen te brengen waar ze heen moeten! Zoals kleding (in rekken), dozen vol met keramiek en al het andere.

Wij zijn altijd zorgvuldig met uw goederen, maar mocht er iets breken of het komt voor dat er iets ontbreekt uit de lading dan stellen wij u compleet schade vrij.

Koeriers-service

Om een snelle levering te realiseren in binnenland hebben wij in 2005 ons aanbod uitgebreid met koeriersdiensten en forwarding toegevoegd aan ons transport assortiment.

Zo kunnen wij binnen het gestelde termijn op locatie zijn en uw producten en artikelen leveren bij uw klant voor een goede afhandeling.

Verhuis-service

Voor de regio Noord-Nederland bieden wij ook de dienst voor particulieren om met verhuiswagen en verhuizers u mee te helpen met het inpakken en inladen van verhuisdozen en deze naar hun nieuwe huis te brengen

Dit is allemaal mogelijk met ons special uitgeruste verhuiswagen en hebben altijd een aantal dozen op voorraad 

 

 

Geschiedenis van Postma-transport:


 

M. Postma Transport is een voortzetting van het in 1916 opgerichte S. Postma Transport aan de 1eParkstraat in Leeuwarden.

 

 Leeuwarder Courant ©

 

Sjoerd Postma startte in die tijd een typische eenmansoperatie, Hij zeulde ruim 90 jaar geleden met een bakfiets door Leeuwarden om goederen van A naar B te brengen. Als man met ondernemersgeest schakelde hij al snel over op paardentractie, vervolgens een gemotoriseerde bakfiets en toen de bekende T-Ford, waardoor de hele provincie Friesland als werkterrein werd verklaard.


 

 

Toen zoon Sybren in het bedrijf kwam, werd het servicepakket uitgebreid met verhuizingen en werd er af en toe naar het buitenland gereden. Tevens werd er een nieuw pand gebouwd aan de Verlengde schrans in Leeuwarden.

 

In 1969 kwam Johan (zoon van Sybren) in het bedrijf en nam het in 1980 van zijn vader over. Johan breide het werkterrein uit tot heel Europa, met zowel verhuizingen als koel-en vriestransporten. In 1987 werd de eerste paal geslagen voor een nieuw bedrijfspand aan de Icarusweg op industrieterrein “De Hemrik’ te Leeuwarden om aan de grote vraag van op- en overslag te voldoen. Begin jaren 90 werd het tijd voor de 4e generatie, Johnny en Marc kwamen in dienst.


 
 

 

Sinds 2005 staat Marc Postma aan het hoofd van de onderneming en zijn de activiteiten verder uitgebreid met onder andere koeriersdiensten en forwarding.

 

Door al bijna een EEUW lang ervaring in de transport en verhuiswereld te hebben, is M. Postma Transport ‘ook’ de perfecte partner voor u.

 

 

Contact:

Adres gegevens:

 

  Postma Transport
  Polluxweg 12
  8938 AZ Leeuwarden
-
info@postma-tranport.nl
 
 

 

Copyright © 2021 All Rights Reserved.Designed by Reacollege